Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

 

”frccf.org.ro” este un site de prezentare administrat de Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie (denumită în continuare “FRCCF”) având ca obiectiv descrierea activității fundației și înglobând o pagină specifică, dedicată donației online ( https://frccf.org.ro/index.php/doneaza ).

În acest scop, FRCCF colectează date personale conform acestei Note de informare, în calitate de operator de date.

Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie este persoană juridică non-profit cu sediul în Cluj-Napoca, str. Rene Descartes nr.6, județul Cluj, CUI 9898291.
Înțelegem că ești conștient despre și ai grija de propriile tale interese personale privind confidențialitatea și luam acest lucru în serios. Această Nota de informare descrie politicile și practicile FRCCF privind colectarea și utilizarea datelor tale personale.

Datele personale prelucrate

Completând formularele puse la dispoziție prin plata cu cardul și Paypal, putem colecta următoarele date cu caracter personal (denumite in continuare „Date personale”):

  • numele și prenumele

  • adresa

  • e-mailul

  • numărul de telefon

Toate datele înscrise pe această pagină ( https://frccf.org.ro/index.php/doneaza ) sunt transmise folosind o conexiune sigură prin paypal ( https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full ) și plata cu cardul implementat de euplatesc.ro (https://www.euplatesc.ro/politica-de-confidentialitate.php ) ambele conforme cu legislatia in vigoare.

Ce se întâmplă cu datele care ajung în posesia nostră?

Doar numele, prenumele, adresa și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date și asta doar dacă tu alegi să mai primești notificări de la noi, legat de proiectele în derulare sau alte mijloace prin care poți să te implici.

Pentru cât timp stocăm datele furnizate?

Datele personale furnizare, în urma confirmării donației făcute de tine, vor fi șterse automat dacă nu avem acceptul tău de a comunica și pe viitor.

Drepturile tale

În calitate de utilizator al platformei frccf.org.ro, potrivit Legii nr. 677/2001, precum și, începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, ai următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare cu privire la prelucrarea Datelor personale de către Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie;

  • Dreptul de acces la Datele personale, la cerere și în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

  • Dreptul de intervenție, rectificarea sau ștergerea Datelor personale, la cerere și în mod gratuit;

  • Dreptul de a te adresa Autorității Naționale de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (cu sediul în Bucureşti, sector 1, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru, www.dataprotection.ro) sau justiției, pentru apărarea oricăror drepturi garantate de lege;

Începând cu 25 mai 2018, potrivit Regulamentului general privind protecția datelor, Dreptul la restricționarea prelucrării.

Contactează-ne

Pentru orice întrebări sau preocupări, precum și pentru exercitarea drepturilor tale legate de prelucrarea Datelor personale de către Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie, ne poti contacta la:
Adresa: Cluj-Napoca, str. Rene Descartes nr 6, Romania
E-mail: frccf@frccf.org.ro